20 september 2006

verhuisd!


Vorig weekend zijn we verhuisd. We hebben de keuken en de bibliotheek van boven naar beneden gebracht (met een liftje en a little help from our friends Geert, Anton, Robert en Dorien). 's Avonds dan voor het eerst gekookt in onze nieuwe keuken: witlooftaart met geitenkaas en een tomaten-salade... Het is nog (altijd) niet helemaal klaar, maar het wordt steeds 'klaarder'.

4 reacties:

Blogger Linda zei...

Het ziet er al heel gezellig uit! Ik neem dat ge het niet over de witloftaart hebt als ge zegt dat het nog (altijd) niet helemaal klaar is... ;-)

11:45 a.m.  
Blogger Linda zei...

"Ik neem AAN dat..." wilde ik dus zeggen hé. Ge ziet, ik ben er helemaal ondersteboven van dat jullie huisje er al zo goed uitziet.

11:47 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Vandaar dat gij afgelopen weekend met geen mogelijkheid telefonisch te bereiken waart! jaja :-) Het ziet er in elk geval al heel "klaar" uit en hopelijk heb je al goed gebruik gemaakt van je tomatenhoekske! Dikke knuf van ons Anneke xxx

5:41 p.m.  
Blogger Zowietje zei...

Amaai, het wordt echt dringend tijd dat we nog eens afspreken. Want het is al een hele tijd geleden dat ik jullie gezien heb. Gaan jullie volgende week naar 0110 op de zuiderdokken? Anders kunnen we daar eens afspreken?
www.0110.be

Knufs Steve

12:51 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage