16 april 2007

nu hoort ge 't eens van een ander

16/04 Antwerpen geprezen in toonaangevend reismagazine

Condé Nast Traveller, een van de meest toonaangevende reismagazines ter wereld, wijdt in haar meinummer zes pagina's aan Antwerpen.

In het artikel wordt de Scheldestad geprezen als Europa's meest stijlvolle stad.

Reporter Lisa Johnson begrijpt na haar bezoek zelfs het chauvinisme van de Antwerpenaars. "Mocht ik hier wonen, dan zou ik ook een dikke nek krijgen. Antwerpenaars hebben daar goede redenen voor."

Het magazine noemt Antwerpen "een extreem coole stad". "De stad heeft alles," schrijft Johnson, "van avant-gardekleding tot vintage mode en unieke juwelen, hedendaags woondesign, tweedehands meubilair en verfijnde restaurants, dat alles in één aaneengesloten gebied."



Antwerps schepen van Toerisme Philip Heylen is in de wolken. "Dit is een mega-artikel," zegt de schepen, "onbetaalbare reclame voor de Scheldestad, en ik denk ook voor heel Vlaanderen."

07 april 2007

I'm dreaming of a chocolate easter

02 april 2007

1 april

Bijna was de dag geluidloos voorbij gegaan, zonder dat ik er ook maar even aan had gedacht, maarmaarmaar, dat mogen we niet laten gebeuren...
Gisteren vierde ik mijn '2 jaar aan de UvA'. Vorig jaar heb ik voor de verjaardag van mijn aanstelling 52 stellingen over B-NL geponeerd, maar nu kan ik het niet beter zeggen dan met onderstaande cartoon van Canary Pete:



1 april 2007 betekent ook dat ik net in de helft van mijn doctoraat zit, en dat het feest dus nog 2 jaar mag duren. De eindstreep-spanning slaat al af en toe toe, maar goed, dat zorgt ook wel voor meer actie ;-).